Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Predpočitniško vzdušje

Čas pred dopustom in počitnicami je pri nas čas, ko se dogajajo nagradni izleti za udeležence nadstandardnih programov, ki jih vodimo zaposleni v delavnicah. Tako smo se s pohodno skupino Lahkih nog naokrog odpravili v Trento v Botanični vrt Julijana, kjer smo lahko občudovali cvetlice, ki so sicer v naravnem okolju za nas težko dostopne. S skupino Gibalni izzivi smo se tokrat odpravili na slovensko obalo. Najprej smo se na plaži v Izoli naužili prijetno toplih sončnih žarkov in se tudi malo razgibali z igrami, ki so nas kot skupino še bolj povezali. Nato smo se odpeljali na obisk k družini Kocjan, ki nas je sprejela odprtih rok in nas postregla z izvrstno domačo hrano in pijačo. Prijetno vzdušje, dobra družba, petje pesmi in gostoljubnost, ki smo jo doživeli, so nas v veselju pospremili v prihajajoči počitniški čas.

Prav lepo se je bilo v poletni vročini umakniti malo višje, v Hrušico. Tam smo se srečali z gospodom Lojzetom, ki nam je na zelo zanimiv način pripovedoval o gozdu in rastlinah. Našim fantom je bilo v posebno veselje zakuriti ogenj in ohranjati plamen z dodajanjem drvi. Ob klepetu smo se lahko tudi okrepčali s čevapčiči in sladkim prigrizkom.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”4341″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri