Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lokacije

PROSTORSKI POGOJI IN LOKACIJE ENOT

Dejavnost izvajamo na štirih lokacijah in sicer:

VDC ima ustrezne prostorske in kadrovske pogoje za uspešno delovanje. Enota VDC Ajdovščina deluje v adaptirani stavbi v lasti države, objekt kjer deluje enota Vipava in BE Vipava je v najemu stavbe, za katero se plačuje najemnina. Stanovanjska skupina živi v pritličju stanovanjskega bloka

Vsi uporabniki delajo v delovnih skupinah, katere vodijo vodje. Uporabniki delajo na zaposlitvi pod posebnimi pogoji. Te oblike zaposlitve so preprosta enostavna proizvodna dela, kot tudi vse bolj razvijajoč in pester lastni program, ki obsega izdelavo voščilnic, adventnih venčkov, velikonočnih aranžmajev, glinastih figuric,.. Poleg dela uporabnikov v skupinah imajo uporabniki možnost prehajati iz skupine v skupino.

Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri