Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Primoževo srečanje z “Abrahamom”

Letošnje leto 2022 je prav posebno leto, kajti v bivalni enoti v Vipavi  imamo letos kar nekaj jubilantov. Med njimi je tudi naš Primož, ki je marca praznoval okroglo obletnico, 50. rojstni dan. Čestitke so deževale iz vseh strani. Na petkovem praznovanju je bilo veliko petja, smeha, zadovoljnih obrazov, torta, dobra večerja, skratka praznovanje, kot se za srečanje z Abrahamom spodobi.

Vrhunec praznovanja pa je Primož doživel v soboto, ko so ga obiskali domači. Mama, sestrična in teta. Prinesle so veliko čudovito torto in veliko ostalih dobrot. Tudi njemu smo ob prižigu svečke in ognjemetu na torti, zavriskali in zapeli. Ob prisrčnih a tudi hudomušnih darilih sestrične, rožicah, glasbenih voščilnicah, pisanih klobučkih , objemih mame in tete, smo vsi v bivalni enoti preživeli enkratno praznično sobotno popoldne. Primož pa je bil presrečen, da je lahko svoj 50.rojstni dan praznoval s svojimi domačimi. Lepo je bilo.

»Primož, vsi iz bivalne enote tudi tebi želimo vse najboljše in da bi se še naprej lepo počutil med nami vsemi!«

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6237,6238,6239,6240,6241,6242,6243,6244,6236″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri