Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Pust, pust krivih ust”

Na debeli pustni torek smo v enoti Ajdovščina odprli nov oddelek »Našo malo kliniko«.

Že takoj smo sprejemali paciente z različnimi diagnozami na različne oddelke. Specialistov zdravnikov je bilo veliko in za nobenega pacienta ni bilo čakalne vrste.

Vsi so bili veseli in dobrovoljni, saj so se dopoldne podkrepili s kavico in najboljšimi krofi na svetu. Da niso mislili na bolezen, so veselo plesali na napev Naše male klinike. Spet je bil glasbeni donator naš stari znanec Mauro.

Pacienti so imeli tudi obisk iz naše enote Vipava. Plesalo in rajalo se je na veliko in ker dobra volja tudi ozdravlja, je bilo bolnih pacientov vse manj.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3761,3763,3764,3762,3765,3766″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri