Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pust

Vsako leto nas PUST v Enoti Ajdovščina pokliče v pustne šeme. Letos smo bili “skupina kmetov”.

Vsakdo je bil zanimivo oblečen in opremljen z raznimi orodji, ki jih potrebujemo pri kmečkem delu.. Dan je bil lep in sončen in je vabil kmete na delo v naravo, nas pa v mesto, da se pokažemo v kmečki opravi. Predno smo odšli, nas je pred VDC obiskala skupina našemljenih otrok iz vrtca. Sprehodili smo se po vseh glavnih ajdovskih ulicah in obiskali najpomembnejše institucije: Lavričevo knjižnico, Zdravstveni dom, CSD, Lekarno, Medigo, Upravno enoto…..Prinašali smo veselje drugim in od njih odnašali sladke priboljške….

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4600,4601,4602,4603,4604,4605″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri