Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustne štravbe in obisk

Letošnji pust sta nam polepšali Milka in Marinka, saj sta bili naši gostji v okviru programa Drobtinice znanja. Kot se za pust spodobi, sta nam pripravili kvašene pustne štravbe. S seboj sta prinesli že pripravljeno testo in prav kmalu se je po naših prostorih začel širiti omamen vonj, slišati je bilo tudi obilico smeha in glas prijetnega klepeta. Pri delu so jima pomagali Miss VDC 2019, ki je nam vsem poleg tega, da se je izkazala kot spretna gospodinja, iz srca zaželela mir v naši enoti. Klovna sta nas zabavala, mušketir je poskrbel za varnost, strašilo je odganjalo lačno muco, ki je spretno kradla štravbe, poskočna zebra je poskrbela, da je bilo vse pod kontrolo. Seveda je pri vsem imel glavno vlogo sanitarni inšpektor, ki je pazil na to, da smo se držali vseh načel HACCP  sistema.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”4681″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri