Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustovanje v Ajdovščini 2017

Kot vsako leto, smo tudi letos imeli v Enoti Ajdovščina dolge priprave na pust. Že mesec prej smo rezali, sestavljali, lepili, barvali…. Pred nami so oživeli liki »emotkov«.

Na pustni dan se je večja skupina varovancev in sodelavk oblekla v črno in si nadela »emotke« na prsno in na hrbtno stran. Obiskali smo Dom starejših, kjer smo se naplesali; šli v Mercator ter po ulicah Ajdovščine. Ob koncu pohoda smo obiskali Lavričevo knjižnico. Naši tamkajšnji stari znanci so nas občudovali in fotografirali. Ponosni smo bili nase, saj smo bili za druge zanimivi in izvirni. V dar smo tu in tam prejeli sladke bonbone in pritegovali smo poglede mimoidočih. Po pustnem pohodu nam je teknilo slastno pustno kosilo.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1993″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri