Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustovanje v enoti IVO

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos uporabniki institucionalnega varstva udeležili pustovanj v okolici. Letos smo bili številčno nekoliko okrnjeni, saj je kar nekaj varovancev v tem času na počitnicah doma.

Vseeno smo se na pustovanjih v Vipavi in Ajdovščini lepo imeli ter se pridno sladkali s krofi. Kako smo izgledali pa lahko pogledate na fotografijah.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”1962,1963,1964,1967,1966,1965″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri