Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Recitiranje Prešernovih pesmi

V sredo, 9. februarja, smo v Varstveno Delovnem Centru obeležili kulturni praznik. Pred pričetkom proslave, je vodja delavnice Matejka nagovorila prisotne. Po nagovoru vodje je Mojca prisotne pozvala, naj vstanejo in skupaj zapojejo Zdravljico. Po odpeti himni so na vrsto prišli recitatorji – Vanessa, Marta, Jožica, Terezija in Barbara, ki so prisotnim prebirale Prešernove pesmi, pa tudi pesmi drugih avtorjev. Tatjana nas je seznanila z življenjepisom našega največjega pesnika. Zavrteli smo tudi dve uglasbeni Prešernovi pesmi. Ta dan je bil kulturno obarvan in želimo si ga še kdaj ponoviti.

Danijela D.

[lsvr_gallery items_per_row=”1″ images=”6107″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri