Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Regijske igre SOS – Tolmin

Osnovna šola Franceta Bevka Tolmin je bila organizatorka letošnjih regijskih iger SOS, ki so potekale 8. 5. 2019 v Tolminu.
Gostitelji so nas dopoldne pričakali na tamkajšnjem čisto prenovljenem stadionu in po otvoritveni slovesnosti smo začeli s tekmovanjem.  VDC Ajdovščina – Vipava je zastopalo 13 športnikov, ki so se pomerili v balinanju, elementih košarke ter atletiki. Kljub temu, da si vsak od nas želi zmagati, smo se skupaj s trenerji, veselili tudi nižjih mest. Kajti vsak tekmovalec se vedno potrudi po svojih najboljših močeh in to je tisto, kar največ šteje.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4974,4975,4976,4977,4978,4979,4980,4981,4982,4983,4984″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri