Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Romanov odhod v penzijo

Prvi dnevi v februarju so bili hkrati zadnji, ki smo jih preživeli z našim dolgoletnim sodelavcem in direktorjem Romanom, preden je dokončno dobil status penzionista.

Nekateri smo z njim orali ledino že pred mnogimi leti, ko se je v Ajdovščini dejavnost Varstveno delovnega centra šele dobro začela, drugi smo ga spoznali šele v zadnjih »direktorskih« letih. A vsi smo enotnega mnenja, da je v VDC Ajdovščina – Vipava pustil neizbrisen pečat.

Potrebe naših varovancev je vedno postavljal na prvo mesto ob tem pa upošteval okoliščine in zmožnosti vseh vpletenih. Naučil nas je poiskati dobre možnosti, tudi takrat, ko le teh ni bilo na vidiku, predvsem pa tega, da si smemo upati poizkusiti in se ne ustrašiti novih izzivov. Njegova srčnost in predanost svojemu delu je obrodila obilo sadov, katere bomo gotovo uživali in negovali še naprej.

Ob odhodu smo mu v obeh enotah, Ajdovščini in Vipavi, pripravili »poslovilni žur« ob katerem smo obujali spomine na skupne dni in preživeli lepo dopoldne.

Posebej smo se od njega poslovili tudi sodelavci, ki smo mu zapeli in organizirali zdravniški pregled ter tako preverili, če sploh izpolnjuje pogoje za upokojitev. S težkim srcem, je zdravnik le udaril pečat in našega Romana smo radostno pospremili v »penzijo«.

Dragi Roman, srečno na tvoji novi življenjski poti!

Varovanci in zaposleni  v VDC Ajdovščina – Vipava

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6985,6982,6983,6986,6976,6975,6974,6977,6979,6978,6980,6988″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri