Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Slavko Ivančič ponovno med nami

Slavko Ivančič je mož besede, saj nas je 17. maja ponovno razveselil z obiskom. Tokrat je s seboj pripeljal tudi kitarista Matjaža Švaglja in skupaj sta nam pripravila čisto pravi koncert. Vsi prisotni smo ob Slavkovih zimzelenih in vsem poznanih pesmih neizmerno uživali in z njim prepevali tako naglas, da se nas je slišalo po celi soseski. Podarili smo mu skupno fotografijo, ki je nastala ob prejšnjem srečanju in tako še bolj utrdili prijateljstvo z njim. Slavko in Matjaž, hvala za dobro voljo in vajin čas, ki sta si ga vzela za nas!

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5067,5068,5069,5070,5071,5072,5073,5074″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri