Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Specialna olimpiada Slovenije – ZIMSKE DRŽAVNE IGRE AVSTRIJE

V četrtek 23.1.2020 smo se v lepem vremenu iz VDC- ja odpeljali v Beljak na Zimske državne igre Avstrije. Bili smo povabljeni kot gostje, skupaj z ekipama iz Srbije in Liechtensteina. Ekipo iz Slovenije smo predstavljali trije alpski smučarji iz našega VDC ja in krpljači iz Sožitja Mežiška dolina. Igre so potekale od 23.1. do 28.1.2020 na dobro pripravljenih progah v bližini Beljaka. Nastanitev v hostlu, prehrana in gostoljubnost gostiteljev je bila na vrhunski ravni. Sodelovalo je mnogo prostovoljcev-gasilcev in drugih volonterjev iz okolja. Njihova prijaznost in pripravljenost za pomoč nas je presenetila. Izredno nas je presenetilo samo vzdušje ob tekmovanjih in številčnost navijačev. Naši tekmovalci so dosegli lepe rezultate: Matej Žgavec je bil prvi v slalomu in četrti v veleslalomu, Stjepan Petrović je bil drugi v slalomu in tretji v veleslalomu. Na žalost je Katja Pegan v slalomu odstopila in v veleslalomu bila diskvalificirana. Trener in spremljevalec naše ekipe je bil inštruktor Rajko Brus, ki vedno dobro pripravi in vzpodbuja naše tekmovalce.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5521,5522,5523″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri