Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srečanje z bernskimi planšarskimi psi

Minulo nedeljo smo v bivalni enoti dočakali prav poseben obisk. S svojimi štirinožnimi prijatelji so nas obiskali člani Slovenskega kluba za bernske planšarske pse. Klemen je takoj preštel, da je na obisku 28 tačk, oziroma kar šap, saj gre za precej veliko pasmo, ki izvira iz švicarskih visokogorskih kmetij, kjer so bernske planšarje uporabljali kot delovne pse – tudi za tovorjenje.

Kljub kar veliki postavi, se naši uporabniki psov niso bali, saj gre za zelo prijazno in mirno pasmo, primerno tudi za terapevtske pse – dva izmed naših štirinožnih obiskovalcev se trenutno šolata za terapevtska psa.

Obisk je v tem krasnem, a za bernske pse že kar prevročem dnevu, minil zelo hitro. Članom kluba se za obisk in popestritev popoldneva lepo zahvaljujemo in jih vabimo še kdaj medse.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2132,2133,2134,2135,2136,2137,2138,2139,2140,2141,2142″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri