Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srečanje z motoristi

V sredo, 20.9.2017 smo se z velikim veseljem odzvali vabilu ravnateljice Ciriusa na tradicionalno srečanje z motoristi in trajkerji, ki ga imajo pri njih že vrsto let v septembru. Naši uporabniki se z nekaterimi motoristi že poznajo, saj se teh srečanj udeležujejo že več let.

Kot naročeno je bilo po dolgem deževnem obdobju ta dan lep in brez dežja. Okrog 16.00 smo bili že zbrani na dvorišču Ciriusa, ko so po cesti prihrumeli motoristi. Veliko jih je bilo, a najprej smo si skupaj z uporabniki ogledali vse motorje in trajkerje in se odločali, s katerim bi se peljali. Najpogumnejši in najbolj navdušeni naši »motoristi«, so se hitro odločili in posedli na izbrani motor ali trajker. Skupaj s šoferjem so se popeljali do trga v Vipavi in nazaj. Vsi so imeli možnost se peljati in uživati v vožnji, nekateri tudi večkrat.

Motoristi so prinesli veselje prav vsakemu našemu uporabniku, ter tudi nam zaposlenim, ki smo se veselili z njimi. Popoldne smo preživeli zelo lepo in se polni adrenalina odpravili proti bivalni enoti, kjer nas je že čakala večerja.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3165″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri