Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ta veseli julijski dan 27.7.2016

Za »duševno zdravje« je danes ena skupina varovancev in varovank obiskala zunanjo čitalnico ob Lavričevi knjižnici pod orehom. V prijetni senci smo poklepetali in prebrali vse novice iz »modrega in rumenega tiska«. Ves čas je lepo popihovalo.  Privoščili smo si tudi knjižničarsko kavico in se hladili ob Hublju ob novi ograji. Bilo je sproščujoče in prijetno.

Za »telesno zdravje« si je druga skupina privoščila prijetno kopanje v ajdovskem bazenu. Bilo jim je tako lepo, da so skoraj zamudili kosilo. Prijetno vreme, topla voda in lepo vzdušje so prinesli še v VDC.

Za »duhovno ravnovesje« pa se je ena skupina odpeljala meditirat na Nanos pod krošnje mogočnih dreves.  Nižja temperatura in medsebojno druženje jih je razbremenilo in povezalo. Ogledali so si tudi medveda. S seboj so vzeli priboljške in uživali.

Četrta skupina pa je v VDC pridno delala in rekli so, da je bilo lepo, ker je bil mir.

Pa še to! Ne zgodi se, razen na ta dan, da bi kar dve varovanki praznovali rojstni dan; Ana in Jožica. Vse najboljše! Imeli smo toliko sladkarij in sladoleda, da smo pokali od vsega dobrega!

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri