Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Toplina snega” v Kranjski gori

Letos smo se že tretjič zapored na zimovanje odpravili v Kranjsko Goro. Dnevi so bili polni športnih aktivnosti, dobre volje in odlične hrane, za katero smo poskrbeli kar sami. Tekači na smučeh so odkrivali lepote Planice in Rateč, smučarji so se podili po zasneženih strminah, najbolj zagnani niso izpustili niti nočne smuke. Predvsem pa smo vsi skupaj uživali v zimski idili čarobnega mesteca. Teden je prehitro minil, poškodbe so nas, z izjemo kakšne buške, zaobšle v velikem loku in sklenili smo, da se prihodnje leto spet vrnemo.

 

[lsvr_gallery_cpt gallery=”768″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri