Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Trgatev v Vrhpolju

Da je letošnja jesen res prijetno topla, barvita in tudi sladka, smo se prepričali na b’ndimi pri družini Krašna v Vrhpolju. Odzvali smo se povabilu Nine in Domna in v njihovem vinogradu združili prijetno s koristnim – pridno smo trgali, zraven pa klepetali, se hecali in smejali, pa grozdje zobali…  In ko je bilo vse grozdje obrano, mi pa še vsi polni energije, smo priskočili Domnu na pomoč tudi pri nakladanju zabojev na traktor, pa pri repkanju in pranju posode. Nato nas je v hiši pričakala polna miza dobrot in za nas je res veljal rek ‘Kakor pri delu, tako pri jelu’… Tudi mošt smo poizkusili, odličen je bil. Kakšno bo šele vino!

Zelo lepo smo se imeli. Upamo, da smo se kot trgači dovolj dobro odrezali in bomo še kdaj v Vrhpolje povabljeni v b’ndimo.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1520″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri