Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Uspešni v atletiki

Ko zaveje pomlad po naši dolini, nas kar kliče po tem, da gremo ven, da se nadihamo, da poživimo utrip v našem telesu… In razpisana tekmovanja v okviru Specialne olimpijade Slovenije so še dodatna spodbuda, da začnemo zagnano trenirati.  

Že na Regijskih igrah SOS v Strunjanu, ki so bile v sredini maja, smo se prepričali, da so naši varovanci zares dobri, srčni športniki. Pomerili so se v atletiki in elementih košarke. 1. junija pa smo se zapeljali v štajersko prestolnico, v Maribor, kjer je potekal Atletski miting. Kar 240 tekmovalcev iz vse Slovenije se je pomerilo v različnih atletskih disciplinah. Naši varovanci so tekmovali v teku na 100, 200 in 400 metrov ter v štafeti (4x 100m). Najžlahtnejše kovine sicer nismo osvojili, zato pa toliko več srebrnih in bronastih medalj. Še več kot medalje pa so vredni zelo dobri rezultati in izboljšani osebni rekordi. Tudi štafetna ekipa se je odlično odrezala. Ponosni smo na vas, naši športniki !

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”2671,2672″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri