Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Velikonočni prazniki v bivalni enoti

Velikonočno vzdušje se je pri nas začelo z velikim petkom. Ena od naših delavk se je zelo potrudila in s pomočjo varovancev spekla okusno čokoladno potico.

Sobota se je začela že zelo praznično. S pomočjo delavk smo najprej spekli kruh. Nato smo se lotili še barvanja jajc na dva načina: v teranu in v čebulnih olupkih. Varovanka Nataša je praznične jedi nesla blagoslovit v cerkev. Zvečer se nismo več uspeli upirati skušnjavi in smo že prvič degustirali naše izdelke.

V nedeljo se je Branko najprej odpravil k sveti maši. Nato pa smo pod budnim očesom delavke pripravili še okusno pinco in pleten kruh. Pod njenimi spretnimi prsti so kar hitro nastajale gurmanske specialitete, ob katerih so se nam kar cedile sline. Pri kavici smo si privoščili potico ter pinco, ki smo jo malo prej spekli. Za večerjo pa so nas čakala blagoslovljena jedila: šunka, kruh, hren  ter pirhi.

Velikonočne praznike smo preživeli lepo, v družbi. Imeli smo se super, čeprav nismo šli nič ven, ker nam je vreme to onemogočalo. Smo pa zato toliko bolj uživali v pripravi velikonočnih jedi in uživali v njihovi okusnosti.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2272″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri