Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

11. Državni turnir specialne olimpiade Slovenije v namiznem tenisu

Dne 13.4.2017 se je telovadnici vojašnice Edvarda Peperka v Ljubljani odvijal 11. Državni turnir specialne olimpiade Slovenije, ki se ga je udeležil naš Stipe.

Skupaj s trenerko Ano sta zavzeto in resno trenirala. S srčno in borbeno igro, se je Stipe prebil v sam vrh in tako zasluženo osvojil srebrno medaljo.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2210,2211,2212,2213,2214,2215″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri