Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Balinanje s srednješolci

Barvita jesen je pospremljena s pisano paleto dogodkov. Odzvali smo se prijazni pobudi ga. Laure Brataševec, razredničarke 2.e razreda na SŠ Veno Pilon. Svoje dijake – bodoče vzgojitelje in vzgojiteljice – želi seznaniti z drugačnostjo. In tako smo se skupaj z njimi v torek, 19. 10. 2021, preizkusili v balinanju. Sončen oktobrski dan je bil kot nalašč za izvedbo tega dogodka. Skupaj z dijaki smo se peš podali na Pale. Pokazali smo jim, kako se pravilno meče balinarsko kroglo, nato pa smo se vsi skupaj preizkusili v bližanju. Prijetno druženje je potekalo tudi zunaj – ob prijetnih zvokih kitar, prepevanju, kramljanju…

»Saj se bomo še kdaj videli s temi dijaki? Tako fajn so…« – tako so nas še cel dan spraševali varovanci… Ja, še se bomo srečali. Povabili jih bomo medse, v naš VDC, jim pokazali, kako živimo in delamo. Da bodo začutili, da je drugačnost lepa in bogata.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5926,5927″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri