Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Balinarska liga prijateljstva 2016-2017

Včeraj, 29.3. 2017 je v Sežani potekal zaključek LIGE PRIJATELJSTVA, lansko leto ustanovljene balinarske lige, ki pomeni združevanje oseb s posebnimi potrebami in nadgradnjo dosedanjih tekmovanj.

Povabilu v ligo smo se z veseljem odzvali, saj ima balinanje v našem VDC –ju že dolgo tradicijo. Obenem nam tekmovanje v ligi predstavlja tudi dodatno motivacijo za vsakotedenske treninge. Seveda je balinanje še veliko več kot samo tekmovanje; je ohranjanje psihofizične kondicije, je sodelovanje, druženje, krepitev vezi… Sodelovalo je 8 ekip iz primorskih zavodov in VDC-jev. Odigranih je bilo veliko tekem, saj smo se z vsako ekipo pomerili tako na domačem balinišču, kot tudi v gosteh. Ob tem bi se radi zahvalili balinarski sekciji DU Ajdovščina, ki nam vsak teden velikodušno odstopa balinarsko dvorano v Palah.

Za Zaključek, so nas balinarji iz VDC Koper, enote Sežana, povabili v tamkajšnji Bowling center, kjer smo balinarske krogle zamenjali za mnogo večje – kegljaške. Uživali smo v druženju z ostalimi udeleženci in se izkazali v podiranju kegljev, na koncu pa sklenili, da nam gre bolje balinanje. Pred vrati je že nov krog lige in potrudili se bomo, da se bomo tokrat odrezali še bolje.

Objavljamo nekaj utrinkov iz naših tekmovanj.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2033″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri