Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Balinarski turnir prijateljstva – 40 let

Letošnje leto je v znamenju praznovanja. V sredo, 26. oktobra 2022 smo v počastitev naše 40-obletnice organizirali Balinarski turnir prijateljstva.

Na njem smo se tekmovalno pomerili, predvsem pa prijateljsko družili z balinarji iz VDC Koper, VDC Nova Gorica, VDC Postojna, VDC Idrija-Vrhnika, VDC Želva, CIRIUS Vipava, odzvali so se tudi zamejski prijatelji iz  VZS Mitja Čuk Opčine. Otvoritveno slovesnost je popestrila Vanessa s svojim nastopom. Tekmovanja so se odvijala na balinišču na Cesti in na Palah. Pri izvedbi tekmovanj so nam bili v veliko pomoč prostovoljci Balinarskega društva Cesta, DU Ajdovščina in PUM-a – Ljudska univerza Ajdovščina ter drugi naši prijatelji. Podeljevanje medalj je častno izvedel g. Adrijan Fegic. Sledilo je kosilo v Hiši mladih na Palah. Danijela je poskrbela za glasbeno obarvano vzdušje. Vse ekipe so prejele spominske pokale, praznično noto pa je dodala še velika torta, s katero smo se na koncu posladkali.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”6617″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri