Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Balinarski turnir SOS v Ajdovščini

V sredo 31. 5. 2017 smo organizirali državni balinarski turnir SOS, katerega se je udeležilo 150 tekmovalcev in njihovih spremljevalcev. Otvoritvena slovesnost s predstavitvijo tekmovalcev, nagovori in glasbenim nastopom Tinkare in Eve, je potekala na igrišču pred balinarsko dvorano na Palah. Tam so se potem tekmovalci pomerili v ekipnem tekmovanju medtem, ko je »bližanje« potekalo v balinarski dvorani Petrič na Planini pri Ajdovščini.

Po koncu tekmovanja so najboljši dobili medalje, ostali pa priznanje za svoj dosežek. Medalje in priznanja je tekmovalcem podelil nogometaš Adrian Fegic. Veselju ob podelitvah kar ni bilo videti konca in očitno bo kar držalo, da so na koncu takega tekmovanja zmagovalci prav vsi.

Veseli in zadovoljni smo, da nam je s skupnimi močmi uspelo pripraviti čudovit dan za naše specialne športnike. Vsega tega pa ne bi zmogli brez pomoči prostovoljcev, prijateljev in organizacij iz naše okolice, ki so nas čisto vsi brezpogojno podprli! Posebna zahvala gre učencem in zaposlenim OŠ Šturje, balinarski sekciji Društva upokojencev in Društva invalidov Ajdovščina, g. Evgenu Štoklju iz Planine ter Sandi Hain iz Občine Ajdovščina za vso pomoč in čudovito sodelovanje.

rezultati balinarskega turnirja (pdf)

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2603″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri