Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dan odprtih vrat na Fructalu

Na vetrovni, a dovolj lep jesenski dan,  je velika skupina varovancev in delavcev  iz Enote Ajdovščina in Enote Vipava obiskala Fructal. Vsako leto ob tem času nas povabijo in vedno zelo gostoljubno sprejmejo.

Najprej smo si v prvi hali ogledali postopek predelave sadja v kaše za različne njihove produkte. Vse sadje: zmrznjeno ali sveže je bilo zelo dobre kvalitete. V drugi hali se je z veliko hitrostjo na strojih polnil Fruc v plastične steklenice ter sok v tetrapak. Še vedno pa polnijo sok tudi v manjše stekleničke. Vsi postopki polnjenja potekajo hitro in na pravih strojnih postrojenjih. Vsepovsod  so nas spremljali tekoči trakovi različnih hitrosti. Povsod je bilo zelo čisto in delavci v snežno belih oblačilih.

Na zunanjem prostoru smo bili deležni prave pogostitve: z novimi vrstami frutabel, sokom, sočnimi rdečimi jabolki in raznimi napitki. Ves čas se je vrtela prijetna glasba. Ob koncu so nas postregli z okusnimi palačinkami z njihovo marelično, šipkovo ali mešano marmelado.

Imeli smo lepo doživetje in drugo leto ga lahko spet ponovimo.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”1572,1573″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri