Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Decembrska potepanja

Uporabniki institucionalnega varstva si v decembru že tradicionalno ogledamo praznične okrasitve okoliških mest. Letos smo tako že bili v Palmanovi in v več skupinah v Ljubljani. Nekateri pa še pridejo na vrsto.

Tako smo tudi v torek na god sv. Miklavža obiskali Ljubljano ter se sprehodili po lično okrašenih ulicah, “pofirbcali” po božičnem sejmu in okrašenih izložbah, reševali matematično enačbo iz samih dvojk, prešteli ključavnice zaljubljencev na Mesarskem mostu, se na eni od stojnic ogreli in posladkali s kakavom, občudovali pisane balone…

Še mraz smo premagali s toplimi oblačili in dobro voljo, skratka – imeli smo se fajn.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1807″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri