Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Do Kopra in nazaj!

Po dolgem času, končno spet sonček tudi pri nas…odpeljali smo se do morja, uživali smo ob obali in morskem zraku.

Srečali smo veliko ljudi, ki so se sprehajali…šli smo malo raziskovat na okoli, kaj se dogaja.

Na koncu smo videli še ladjo, bila je zelo velika in lepa…motoristov je bilo tudi veliko, prehitevali so nas ko smo se peljali počasi nazaj proti domu.

[lsvr_gallery images=”1211,1212,1213″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri