Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Igraj se z mano

Prejšnji teden, se je na vipavskem stadionu odvijal festival Igraj se z mano. Veselo smo se odzvali na povabilo organizatorja dogodka CIRIUS Vipava. Poln stadion udeležencev, je poskrbel za prav posebno športno vzdušje. Vsak od udeležencev je prejel broško ter listek za zbiranje žigov. Po kratki otvoritvi, so se pričele odvijati zabavne športne dejavnosti, na katerih so udeleženci preizkusili svoje spretnosti. Vsakega športnika, ki se je dobro izkazal v vsaj šestih dejavnostih, je na koncu čakalo sladko presenečenje. Tukaj gre pohvala našim varovancem, ki so mraz potisnili na stranski tir in so s pomočjo varuhov Vesne, Petre in Mateja, s športnim izzivom uspešno opravili.

V športnem duhu preživet dopoldan, druženje z znanci ter telo, ki se je nadihalo svežega zraku, so bili tokratna nagrada vsakega udeleženca.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3132″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri