Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Imeli smo dan odprtih vrat

V okviru projekta Teden vseživljenskega učenja, se je v sredo, 14.06.2017 pri nas odvijal t.i. Dan odprtih vrat. Letos so nas obiskali otroci Otroškega vrtca Vipava. Pod vodstvom sodelavca Mateja in ostalih zaposlenih, so se imeli možnost srečati z izdelavo grafičnih štampiljk iz krompirja ter tiskanjem in ustvarjanjem likovnih kompozicij. S skupnimi močmi, jim je uspelo ustvariti čudovite izdelke, ki so jih lahko odnesli s seboj.

Otroci in vzgojiteljice, veseli smo bili vašega obiska. Nasvidenje prihodnje leto!

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2708″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri