Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Iskanje pomladi z II. pohodniško skupino

Danes smo se z II. pohodniško skupino odpravili iskat pomlad. Iz precej burjaste Ajdovščine smo se zapeljali na Preserje in pot nadaljevali do lovske koče, kjer smo pustili kombi. Burjo smo res pustili doma, sonce nas je lepo grelo in odpiral se nam je prelep razgled na Vipavsko dolino, Goro in Čaven. Na desni strani nam je oko ujelo Branik z gradom ter naprej začetek Krasa, na zahodu pa ni bilo videti konca italijanske nižine. Pogumno smo zakorakali proti zaselku Sv. Martin in kljub strmini na koncu, smo v pol ure dosegli najvišjo točko, kjer se nahaja majhna cerkvica. Nazaj je šlo lažje zato smo si vzeli čas in spotoma nabrali šopek pomladnega cvetja za sodelavko, ki danes praznuje rojstni dan. In ja… pomlad je zagotovo pred vrati.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”805,788,787,786″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri