Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Izlet v Gaberje

Oni dan smo se odpravili na ogled prireditve Incastra na letališču v Ajdovščini, pa smo ostali z dolgim nosom, ker je v petek prireditev potekala samo v dopoldanskem času.

Zato smo se odločili za obisk Planine, kjer smo na pokopališču prižgali svečko na grobu našega Joškota. Pot smo nato nadaljevali skozi Gaberje, kjer smo se ustavili pri gospe Mari, ki je bila sprva nad našim obiskom nekoliko presenečena, potem pa nas je zelo lepo pogostila, za kar smo ji seveda zelo hvaležni in se priporočamo še za drugič.

Gospa Mara nam je potem napisala lepo pismo:

Bilo je prijazno, toplo popoldne, ko sem pod latnikom čistila zelenjavo in zagledala kombi, ki se mi je približeval. Skozi okno se mi je smejala gospa Martina in vprašala, če se lahko ustavijo na kavi, da jih je sicer več, da ima varovance VDC.
Z veseljem sem jih sprejela, ker tudi sama rada v družbi spijem kavo in poklepetam. Ob prisrčnem druženju, ko sem se jim želela približati, so na dan prišle tudi trpke zgodbe. Občudovala sem gospo Martino in gospoda Matjaža, kako se mirno, potrpežljivo in spoštljivo pogovarjata z njimi in jim pomagata. Varovanci so bili olikani, prijazni in prisrčni.
Če vas pot še kdaj pelje mimo ali si to želite, se kar ustavite. Pijačo, kavo in lepo besedo imam vedno na zalogi.
Pozdrav vsem, teta Mara.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”4454,4455″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri