Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Koncert pevcev Glasbene šole Ajdovščina

Na pobudo sodelavke Suzane se je v sredo 10. maja v naši delavnici zgodil koncert pevcev Glasbene šole Ajdovščina. Pod mentorstvom profesorice petja Jerice Rudolf smo skupaj s pevci in klavirskim mojstrom lahko spoznali arije izbranih slovenskih skladateljev, popotovali v čas Mozartovega klasicizma in spoznali skladbe modernejše dobe.

Čeprav se je koncert odvijal v dopoldanskih urah, je nastopajočim z njihovim spoštljivim odnosom do glasbe, do petja in do poslušalcev uspelo pričarati vzdušje pravega večernega gala koncerta. Na kraju je v zahvalo sledilo obdarovanje pevcev s šopkom marjetic, ki so jih skrbno nabrali naši varovanci. Koncert se je zaključil ob skupnem druženju in ob sproščenem klepetu ob kavi.

Ne moremo mimo tega, da se še enkrat nebi zahvalili profesorici Jerici Rudolf, ki je skrbno pripravila program in z njenim zanosom in ljubeznijo do tega kar počne dvignila koncert in naš običajen delovni dan na tako visok nivo.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2437,2436,2435,2434,2433,2432,2429,2430,2431″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri