Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kostanjev piknik v enoti IVO

Bil je lep oktobrski dan, obsijan s soncem, ko se je na terasi bivalne enote pripravljalo prav nekaj posebnega- kostanjev piknik. Nabavili smo kostanj, potem pa je stekla akcija rezanja kostanja za peko, nekaj pa se ga je dalo kuhati v lonec.
Delavci so prinesli prav posebne » vrtljive aparature« za peko kostanja….in pričelo se je .
Že po nekaj minutah se je po zraku začel širiti omamen vonj po pečenem kostanju.
Ob prijetnem kramljanju se je tudi pelo. Naša Verena je imela pravi solističen nastop i n ob bučnih aplavzih in veselih vzklikih navdušila prav vse zbrane na pikniku.
Med tem časom se je tudi že spekel in skuhal kostanj. Začeli smo ga lupiti…mmmm…, res je bil dober.
Ni manjkalo smeha in dobre volje. Nataša pa nam je s pomočjo delavke za zaključek piknika postregla še s kavo.
In piknik je bil tako, popoln.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4449,4450,4451″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri