Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zimovanje v Kranjski gori

Šli smo v Kranjsko goro, v počitniški dom. Imeli smo se lepo, bilo je bolj mrzlo vreme, a mi smo uživali v lepi smuki.

Popoldan se je proga malo zmehčala, na Vitrancu pa je bila proga cel dan trda in ledena. Dvakrat smo šli tudi na nočno smuko.

Smučarji tekači so tekli v Ratečah, Matej in Borut sta tekla tudi v Tamar. Snega je bilo polno.

Na Vitrancu so trenirali tudi naši smučarji iz reprezentance, prepoznal sem Žana Kranjca in Štefana Hadalina. Smo jih občudovali, kako hitro smučajo, jaz ne znam tako hitro. Ko sem se vozil s sedežnico, sem videl Prisojnik, Razor in zadnje Prisojniško okno.

Vsak dan smo šli v trgovino. Frenk nam je dobro kuhal. Katja je spekla dobre palačinke. Jaz sem zlagal posodo v pomivalni stroj in jo spravljal ven. Vsi smo pomagali v kuhinji. Oskrbnica je bila zadovoljna z nami.

Ena skupina fantov je vsak dan hodila k maši v zimsko kapelo, Uroš in Štefan sta tudi stregla.

Večkrat so šli na pijačo, jaz pa sem medtem opazoval tlačilce, ki so tlačili progo.

Zadnji dan nas je nekaj šlo na ogled jezera Jasna pod Vršičem. Potem smo šli na pico. In potem smo pomahali Kranjski gori za eno leto.

Matej Žgavec

[lsvr_gallery items_per_row=”4″ images=”3799,3800,3801,3802,3803,3805,3806,3807,3808,3809″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri