Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v Izoli 2017

Letos smo se na letovanje odpravili v Izolo, kjer smo bili nastanjeni v depandansah San Simon. Uživali smo v čudoviti okolici, dobri hrani in predvsem dobri družbi zato nam tudi deževen dan ni vzel veselja. Kopali smo se v bazenu bližnjega hotela, v lepih dnevih pa smo plavali v morju. Veliko smo se sprehajali po Izolskih ulicah in promenadah ter se zadnji dan peljali na panoramsko vožnjo s turističnim vlakcem. Ker nam je bilo tako lepo, se želimo drugo leto spet vrniti v to obmorsko mesto.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3028″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri