Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v Laškem 2018

Tudi v letošnjem letu smo v zdravilišču Terme Laško izvedli letovanje naših varovancev iz Stanovanjske skupine, Bivalne enote in dnevnega varstva VDC Ajdovščina-Vipava.
Letovanje je potekalo v dveh skupinah; prva skupina od 22. 5. 2018 do 25. 5. 2018, druga skupina pa od 5. 6. 2018 do 8. 6. 2018. Varovance so spremljali zdravstveni delavci in varuhi.

Prva skupina je strnila sledeče vtise:

Na torkovo dopoldne, 22.maja 2018, smo se odpravili na vsakoletno letovanje, z varovanci VDC-ja – bivalne in stanovanjske enote Vipava, v Zdravilišče Laško.
Na letovanju, od 22. – 25. maja, nas je spremljalo sonce z nekaj oblačnosti. Le zadnji dan, na četrtkov večer, nas je obiskala nevihta. Ves čas bivanja v Laškem smo obiskovali bazene s termalno vodo. Kopali smo se vsi, cela skupina 9 varovancev in 5 delavcev. Imeli smo se zelo lepo. V vodi smo si pomagali s spužvastimi črvi, rokavčki in celo z napihljivim plavalnim obročem! Ostali bi kar v prijetni topli vodi, če nas ne bi vsak dan po kopanju čakali okusni in bogati obroki.
Hrana, bivanje in skupno doživetje je bilo res odlično!

Druga skupina pa:

Kot vedno nas je tudi letos pričakalo prijazno osebje hotela Zdravilišča Laško, saj prav domačnost in prijaznost zdraviliškega in strežnega osebja vzpostavi toplo vzdušje in prijetno bivanje in prav zaradi njih se radi vračamo že nekaj let, saj prostori omogočajo prosto gibanje predvsem osebam na vozičkih.
V času bivanja v Laškem nas je skoraj vse dni spremljalo lepo vreme, katere smo izkoristili za številne sprehode po okolici term in čudovitem parku Laško, ki se nahaja ob reki Savinji. Kopali smo se v bazenih s termalno vodo, popoldneve izkoristili za prijetno druženje ob popoldanski kavici in odšli na izlet v nakupovalni center v Celju po nakupih »za dušo«.
Pravi ritual zadovoljstva za naše varovance je predstavljala zelo pestra, raznovrstna in odlično izbrana kulinarika, čudoviti svet sladic, raznovrstnega sadja in sladoleda. Pravi raj za naše gurmane.
Zagotovo lahko rečemo, da je bilo letošnje letovanje varovancev VDC Ajdovščina-Vipava v Termah Laško izpeljano odlično in izredno uspešno, maksimalno v korist, zadovoljstvo in dobremu počutju varovancev. Verjamemo, da so bila tudi njihova pričakovanja izpolnjena, saj smo jim kot institucija skupaj z vodstvom in delavci želeli omogočiti spremembo okolja, drugačen ritem življenja, skratka prijetno doživetje, da je tudi njihov svet in pa vsak dan vsaj za kratek čas za drobtinico drugačen.
Hvala Zdravilišču Laško in na svidenje v letu 2019!

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4459,4460,4461,4462,4463,4464,4465,4466,4467,4468,4469,4470,4471,4472,4473,4474″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri