Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v Salineri

Letos smo se iz Enote Ajdovščina že drugič odpravili letovat na slovensko obalo. Lep hotel Salinera v Strunjanu, njegovo udobje, dobra hrana, lepo okolje, zunanji in notranji bazen ter plaža z mivko so nas prevzeli. Obe skupini, ki sta letovali v prvem in drugem tednu v septembru sta imeli lepo vreme; da ne govorimo o prijetnem vzdušju. Privabil nas je bližnji mondeni Portorož, kamor smo se peš odpravili skozi tunel; bližnje strunjanske soline; čarobni večerni Piran in  prvobitno okolje v Strunjanu s klifom in križem.  V manjših dveh skupinah je bila povezanost še boljša in vzdušje prijetno.

Vsi naši pravijo »Tja pa bomo še šli !«. Sicer je leto hitro naokoli in morje nas itak čaka !!

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1499″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri