Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v termah Laško

Tudi letos smo se v dveh skupinah, konec septembra in nato še v prvem tednu oktobra, odpravili na letovanje v zdravilišče Laško, ki smo ga obiskali že drugo leto zapored. Veseli smo bili bazenov s toplo vodo, kjer smo pridno čofotali ter sprehodov v okolici po parku in pešpoteh. Po sprehajalni poti ob reki Savinji smo se večkrat sprehodili do starega mestnega jedra Laškega. Tako prva, kot druga skupina, smo obiskali mesto Celje, kjer je kar nekaj kulturnih in turističnih znamenitosti. Ogledali smo si Celjski grad ter Muzej novejše zgodovine. Nekaj se nas je odpravilo po manjših nakupih v mestu, manjkala pa ni niti kava v samem centru Celja.

Odpeljali pa smo se tudi v bližnji Žalec, kjer smo si ogledali sedaj aktualno »prvo fontano piva v Evropi«. Ob pečenem kostanju smo poizkusili šest različnih in zanimivih okusov piva. Ker pa je v septembru v Žalcu potekal teden mobilnosti, so nas o svoji opremo ter njeni uporabi poučili gasilci ter reševalci.

Letovanje v Termah Laško nam vsako leto ostane v lepem spominu, predvsem zaradi čudovitega ambienta, še bolj pa zaradi prijaznega osebja, s katerim smo spletli že kar prijateljske odnose.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1685″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri