Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Logarska dolina

V juliju se že nekaj let zapored veselimo dvodnevnega pohoda, ki ga pripravimo skupaj s Planinskim društvom Križna gora. Letos smo si za izhodišče izbrali idilično Logarsko dolino v Kamniško–Savinjskih alpah.

Prvi dan smo se podali do Klemenče jame, kjer se je naša 12-članska odprava razdelila. Večina se je napotila na slikoviti Strelovec (1764 m), Matej pa je z dvema spremljevalcema osvajal 2350 m visoko Ojstrico. Po sestopu smo se utrujeni, a polni vtisov, namestili v koči na Klemenči jami. To je prijazna planinska koča s še bolj prijaznimi oskrbniki, ki so nas sprejeli, kot da bi prijateljevali že dolga leta. Naslednje jutro smo se spustili v dolino, potem pa ubrali pot še do slapa Rinka. Vzeli smo si čas in uživali ob hladni, bistri vodi. Enkratno doživetje.

Popoldan smo se s kombijem krožno vračali po Savinjski dolini. V Ljubnem smo si ogledali skakalnico, kjer pozimi izvedejo tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske. V Mozirju smo si privoščili slastno pico, nato pa se čez Črnivec vračali proti domu.

Gore so čudovite. Če pa jih imaš možnost doživljati v tako prijetni družbi, kot je bila naša, je njihov čar še toliko večji.

[lsvr_gallery items_per_row=”4″ images=”5162,5161,5159,5158,5157,5156,5155,5154,5153,5152,5151,5150,5149,5160″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri