Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Miklavževanje

Vsako leto nam Miklavž skrivaj pušča darilca tudi v VDC, letos pa nas je presenetil in razveselil kar s svojim obiskom.
Tudi parkelj se je pritihotapil za njim skozi vhodna vrata, pa smo ga takoj odgnali. Miklavž nas je prijazno pozdravil, ogovoril, nato pa vsakemu izročil darilo. In se potem kar hitro odpravil naprej, ker ima danes polne roke dela.

Srečno pot, Miklavž, še veliko ljudi čaka nate, razveseli tudi druge… Saj nas boš obiskal tudi prihodnje leto, kajne?

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6910,6911,6912″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri