Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Na obisku v SŠ Veno Pilon

Danes, 23.2.2023, smo bili v SŠ Veno Pilon. Odzvali smo se povabilu 3.e razreda vzgojiteljske šole in razredničarke Laure Brataševec. Nekaj nas je tja šlo peš, drugi so se peljali s kombijem. Srednješolci so nas lepo sprejeli. Razdelili smo se po skupinah. Lahko smo peli, igrali balinčke, izdelovali zapestnice in voščilnice. Pogostili so nas tudi s palačinkami z marmelado in viki kremo. Bilo je zelo lepo in zabavno. Tudi palačinke so bile zelo dobre.

Zapisal: Dominik Kogoj

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”7004,7005,7006″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri