Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Na sprejemu smučarke Andreje Slokar

Športna zveza Ajdovščina je v sredo, 23. februarja 2022, v Ajdovščini pripravila sprejem smučarki in naši rojakinji Andreji Slokar, ki je letos na olimpijskem slalomu na OI v Pekingu zasedla odlično peto mesto. Tudi naši uporabniki Bivalne enote Vipava, so v prenosih preko televizijskih ekranov za Andrejo navijali in stiskali pesti.
Sprejema na osrednjem trgu v Ajdovščini, ki je bil tudi zaradi lepega vremena poln obiskovalcev, smo se z manjšo skupino udeležili tudi mi, saj smo želeli pozdraviti rojakinjo pred nadaljevanjem sezone. Andreja nam je vsem zbranim opisala olimpijsko vzdušje in svoj pogled na odličen rezultat v Pekingu.

Z našo junakinjo Andrejo Slokar smo se srečali  tudi osebno in ji čestitali za uspeh. Na našo prošnjo pa je z nami z veseljem naredila tudi nekaj fotografij.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6265,6266,6264″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri