Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Naš Martin praznoval 40. rojstni dan

Dragi Martin!

»Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš – sence.« (T.Pavček)

Vse najboljše in naj ti bo z vsemi nami v bivalni enoti še naprej lepo!

V petek, na prelep sončen zimski dan, smo imeli v naši bivalni enoti prav posebno praznovanje. Naš Martin je praznoval 40. rojstni dan. Ob tem jubileju smo mu vsi skupaj najprej čestitali, zapeli in zaželeli še veliko lepih dni bivanja v naši enoti. Počastil nas je s prelepo in okusno torto, kavico in sokom. Uživali smo ob druženju in veselem klepetu ….

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6148,6147,6146,6145,6144,6143,6142,6141,6140″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri