Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

O bonsajih

Na jesenski dan nas je obiskal g. Valter Škabar s Krasa in nam na mizo najprej položil bonsaj Kraškega ruja. Bil je tak kot tisti iz narave, obarvan rdeče, a pritlikav.Zelo enostavno nam je s pomočjo projekcije prikazal in povedal, kje so začeli najprej gojiti bonsaje in tudi kako se jih goji v praksi. S seboj je prinesel delovni kovček s potrebnim orodjem, ki smo si ga lahko vsi ogledali. Drevesca rastejo tudi več kot 20 let, potrebujejo skrb za stalno zalivanje v sušnem obdobju, primerno gnojenje, rezanje, obrezovanje in ovijanje z žico. Ves čas je potrebno ohranjati tudi primerno kompozicijo, ki jo določajo pravila gojenja. Gojitelji bonsajev so združeni v društvo in se stalno udeležujejo razstav v Sloveniji in v tujini.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3127,3128,3129″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri