Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obeležili smo kulturni praznik

Tudi pri nas v enoti Ajdovščina smo obeležili slovenski kulturni praznik, pri tem pa so nam pomagali učenci četrtih razredov OŠ Danila Lokarja iz Ajdovščine. Z deklamacijami, plesom, petjem in igranjem na inštrumente so nam pričarali lepo kulturno dopoldne, ki smo ga zaključili z druženjem in spoznavanjem drug drugega. Učencem smo predstavili naše delo, pri katerem so se tudi sami preizkusili in sklenili, da se drugo leto spet vidimo.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”536″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri