Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk Bernskih planšarskih psov

V enoti Vipava smo imeli prvi dve srečanji s čudovitimi kužki Lalo, Amadeusom in Beethovnom, pasme Bernski planšar.  Za vzrediteljico Simono Čoha iz Lokavca je vzreja te pasme življenjsko poslanstvo, ki mu poveča veliko časa in vso ljubezen.  Predstavila nam je značilnosti te pasme in visoke standarde, ki jih ima pri vzreji.

Bernski planšar je znan kot nadvse zvest, prijazen in ljubezniv pes. Rad ima družbo ljudi in nikoli ne kaže znakov agresije. Je zelo velik in zaradi svoje dolge dlake in zanimive barvne kombinacije pravi lepotec med psi. In ravno tak je kot nalašč za nas, ki obožujemo živali, jih radi božamo, hranimo, češemo in se  z njimi crkljamo. Veselimo se ponovnega srečanja.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”5888″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri