Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk četrtošolcev ob slovenskem kulturnem prazniku

Dan pred kulturnim praznikom, 8. februarja so nas v Enoti Ajdovščina obiskali učenci 4. razredov  OŠ Danila Lokarja.

Čez 60 mladih nadobudnežev je zvedavo vstopilo v naše prostore. Prijazno smo jih sprejeli in bili presenečeni nad njihovim petjem, deklamacijami in igricami. Nastop je bil obogaten z Zdravljico, ki smo jo vsi lepo zapeli. Vse skupaj pa nas je povzdignil glas frajtonarice, ki jo je igral pravi glasbeni virtuoz. Vsem smo v skupinah pokazali naše prostore, jih seznanili z našimi zaposlitvami in povedali, kako pri nas poteka delo in življenje. Z zanimanjem so poslušali, prebirali naše barvite možiceljne in nam tudi narisali lepe risbice za spomin. Imel smo se lepo, oni in tudi mi. Drugo leto pa bomo spet sprejeli novo generacijo četrtošolcev, kajti skupna srečanja obogatijo vse.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”1932″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri