Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk iz hiše mladih

V petek, 20. julija so nas obiskali otroci, ki so v počitniškem varstvu v Mladinskem centru Hiša mladih na Palah. Ob obisku so nam podarili predstavo »Legenda o reki Hubelj«, mi pa smo jim pokazali naše prostore, delavnice in skupaj z nami so tudi delali. Pri nas so se dobro počutili in naši varovanci so jih lepo sprejeli. Bili smo veseli, da se mladi iz okolja integrirajo v našo ustanovo in se tako brišejo meje. Z veseljem smo jih sprejeli in pogostili in verjetno bodo k nam še vračali.

 

 

[lsvr_gallery items_per_row=”1″ images=”4317″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri