Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk iz Waldorfske šole

V sredo 16.1.2019 so nas v Enoti Ajdovščina obiskali učenci iz prvih treh razredov Waldorfske šole Primorska iz Ajdovščine.

Spremljale so jih štiri učiteljice. Prijazno in lepo smo jih sprejeli in jim predstavili našo ustanovo, naše dejavnosti in našo drugačnost. Tudi oni so nam predstavili njihovo ustanovo.

Podarili so nam lep program s petjem, tudi v italijanščini, saj pri njih zelo razvijajo večjezičnost. V treh skupinah smo si ogledali naše prostore in zelo jih je zanimalo, kaj delamo in ustvarjamo.

Dogovorili smo se, da nas bodo še obiskali in tudi mi bomo njih. Lahko jih bomo tudi mi razveselili z nastopom našega Burkota in Kamišibajem. Naše druženje je bilo res prijetno.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4556,4557,4558,4559,4560″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri